Dressuurconcours zondag 1-9-2019

Op zondag 1 september houden we ons jaarlijks dressuurconcours. Op de zaterdag wordt het terrein van de Fam. Huitink aan de Rijksweg opgebouwd en op zondag kan er in verschillende klassen gestart worden. Van Bixie tot en met ZZ-Licht. We starten in de morgen met de ponnies; in de middag zijn de paarden aan de beurt. Men kan zich opgeven via de KNHS of www.startlijsten.nl.

Omdat wij dit jaar 45 jaar bestaan, krijgt ons concours een feestelijk tintje. Op zaterdagmiddag 31 augustus is er de mogelijkheid om een dressuurgerichte clinic te volgen bij de bekende dressuurruiter Jean-Rene Luimes. Voor aanvangstijden en het opgeven hiervoor volgt nog informatie. Houd daarom onze facebookpagina goed in de gaten!

Ook stelt Jean-Rene Luimes 2 prive lessen beschikbaar voor diegene die het hoogste puntenaantal rijdt op de zondag! Een prijs voor de ponnies en een prijs voor de paarden.

In de tent is er dit jaar een speciale aktie waarbij de opbrengst gaat naar Alpe d’Huzes; voor de strijd tegen kanker. Twee van onze leden, Nio en Iza zijn van plan om volgend jaar aan deze wielertour mee te doen in Frankrijk. Hiervoor maken zij sieraden, o.a. plastrons, knotbanden voor in je haar en armbanden. Ze zijn te koop in vele kleuren en zien er prachtig uit.

Laat een reactie achter