Dressuurconcours 1-9-2019

Op zaterdag 31 augustus hebben we vanaf ’s morgens 8.00 uur flink gewerkt om het concours terrein aan de Rijksweg op tijd klaar te krijgen. Er zijn 4 ringen uitgezet. Alles was op tijd in orde voor de proef gerichte clinic die we na de middag georganiseerd hebben. De bekende dressuurruiter Jean-Rene Luimes heeft deze clinic gegeven aan 7 ruiters; zowel pony’s als paarden. Het was een succes!

‘S Avonds was er een buffet voor alle vrijwilligers die geholpen hebben. Ieder jaar hebben we deze vrijwilligers hard nodig voor het opbouwen, als schrijver bij de jury’s, om bardienst te draaien, als parkeerwacht en vele andere klusjes. Iedereen die geholpen heeft, nogmaals hartelijk bedankt!

Op de zondag konden de pony’s in de morgen starten, vanaf de Bixie tot en met de klasse Z. Na de middag verschenen de paarden aan de start van de klasse BB tot en met het ZZ-licht. Het was een sportieve dag met goed weer! In de tent was er dit jaar een lekker stuk taart of cake bij de koffie omdat onze club 45 jaar bestaat. De verloting was een succes. Veel mensen gingen met een leuke prijs naar huis. Ook was er een stand voor de verkoop van sieraden en knotbanden. De opbrengst is voor Alpe d’ Huzes, omdat twee leden van onze club volgend jaar aan deze fietstocht meedoen.

 

Laat een reactie achter